Sponsoring

Zantech vindt het belangrijk om zich in te zetten voor verschillende sportieve en maatschappelijke activiteiten. We sponsoren daarom de volgende activiteiten:

Formule 2:
Richard Verschoor

Zantech is al jaren trotse sponsor van Richard Verschoor en zijn Formule 2 team. Al meerdere keren was ons logo terug te vinden op de auto’s die gebruikt werden tijdens de races. Spot jij ons logo tijdens de volgende Formule 2 race?

Avem Kinderopvang

Ook is Zantech sponsor van Avem Kinderopvang. Door onze jaarlijkse bijdrage wordt de kinderopvang in samenwerking met andere sponsoren voorzien van vervoer voor de kinderen.

Techniek Lokaal Oss

Om de techniek en techniekopleidingen in Oss te stimuleren sponsort Zantech de organisatie van Techniek Lokaal Oss. Zo worden de lokalen waarin techniek wordt gegeven voorzien van moderne apparatuur en gereedschappen waardoor de leerlingen met de tijd mee gaan en hun diploma kunnen halen!

Diverse sportverenigingen waaronder Berghem Sport, Mosa ’14, Ulysses en Taekyon Berghem

Langs de velden van verschillende voetbalclubs in Oss en omgeving zijn de reclames van Zantech te vinden. Daarbij worden de clubs zoals Berghem Sport ieder jaar weer opnieuw gesponsord.

Muze Misse

Het jaarlijkse Osse festival voor jong en oud wordt ieder jaar opnieuw gesponsord door ons.

Truckrun Oijen

Een jaarlijks terugkerend evenement waarbij mensen met een beperking een leuke dag wordt bezorgd door een rit met een truck. The Bandit van Zantech is hier steeds weer van de partij met een van onze trotse chauffeurs.

De Singel Praktijk Onderwijs

Om het praktijk onderwijs van Hooghuis De Singel in Oss te ondersteunen maakt Zantech samen met andere bedrijven het mogelijk voor leerlingen om zich vrij te bewegen door middel van vervoer. Met dit busje kunnen de leerlingen o.a.:

  • Stageadressen bezoeken
  • Zich vervoeren naar buitenschoolse leerprojecten